Gratis Webhotell

Webhotell
Hva er et webhotell ?, et webhotell er der din nettside, hjemmeside eller blogg ligger lagret, dette er typisk en datamaskin som vi kaller en server men hvilken som helst datamaskin kan fungere som webserver så lenge den har tilgang til internett.

De typiske webserverne er IIS(Internet Information Services) fra Microsoft, Apache fra The Apache Software Foundation! og Nginx fra Nginx Inc, det er Apache og Nginx som er mest brukt og disse kjører vanligvis på servere med Linux operativsystem installert.

Når du har opprettet et webhotell så får du som regel tilgang til et kontrollpanel, et av de vanligste er cPanel, denne kjører på linux(centos), vårt system kjører på ubuntu med et admin panel i bakgrunnen, mens brukerne får tilgang via vårt eget panel på hjemmesiden vår.


Hosting
Hvis du ønsker gratis hosting så er du kommet på rett plass, vi tilbyr deg gratis webhotell uten noen kostnader for deg, uten reklame eller bindingstid, du kan ha webhotellet så lenge du ønsker.

Våre servere er stabile og sikrer deg en god opplevelse og oppetid for din hjemmeside, alle webhotellene kommer med rikelig med lagringsplass og masse båndbredde.


Support
Det er i utgangspunktet ingen support på denne tjenesten men vi er jobber med denne tjenesten på fritiden vår så hvis du trenger hjelp så kan vi bistå, men vær obs på dette før du registrer deg her.

Hvis du skal lage en hjemmeside så trenger du 3 ting, et domene, et webhotell og innhold, vi tilbyr deg de to første ved hjelp av et subdomene på vårt hoveddomene slik som ole.siden.net og et gratis webhotell.

Når ditt webhotell og domene er registrert hos oss så logger du deg bare inn på vårt kontrollpanel og starter med å lage siden din, du kan også installere et valgfritt innholdssystem slik som wordpress eller jomla men det er helt opp til deg.
Opprett et gratis webhotell her